30 вересня 2014

«Роль асоціацій у проведенні реформи місцевого самоврядування. Представлення та захист інтересів місцевого самоврядування»

Саме під такою назвою у Києві пройшла ІХ Щорічна конференція малих міст України.

Під час заходу обговорювались питання можливостей впливу на центральні органи державної влади в прийнятті рішень з питань місцевого самоврядування та децентралізації повноважень і ресурсів.

Учасники конференції – представники усіх асоціацій органів місцевого самоврядування України, центральних органів державної влади, міжнародні та вітчизняні експерти – планують створити платформу для діалогу органів місцевого самоврядування України з формування позиції «один голос» та посилення впливу на прийняття рішень центральними органами держвлади.

Захід проходить за підтримки ПРООН, Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» та швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DesPro.

Завершилася конференція прийняттям резолюції та проведенням круглого столу «Використання системи підвищення ефективності управління в органах місцевого самоврядування».

Переглядів:287