14 жовтня 2014

Зустріч кандидата в народні депутати Харченка О.В. з виборцями міста

11 жовтня в міському парку біля Районного будинку культури відбулась зустріч з виборцями кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому окрузі №209 Олександра Харченка та лідера партії «УДАР» Віталія Кличка.

Олександр Харченко є одним із великої кількості депутатів Київської міської ради від партії «УДАР», котрі нині балотуються у народні депутати від президентської партії «Блок Петра Порошенка». У місті відомий тим, що нетривалий час працював у ніжинській міжрайонній прокуратурі і брав участь у парламентських виборах 2012 року.

Жителі міста прийшли поспілкуватись із кандидатом, аби дізнатись з перших вуст ситуацію у парламенті та загальну суспільно-політичну ситуацію в країні. Також люди цікавились передвиборчою кампанією.

Лідер «УДАРу» зазначив, що вибори до парламенту стануть одними з визначальних для майбутнього України. «Країна змінилася. І у новому складі парламенту, я впевнений, не може бути тих, хто фінансує терористів на Сході, хто працює проти України. Ми не повинні допустити реваншу антиукраїнських сил, які підтримують розкол нашої держави, - сказав Кличко. - І сьогодні для кожного з нас головне гасло - «Єдина Україна», - впевнений лідер "УДАРу".

Переглядів:293