04 грудня 2014

До уваги жителів міста!

Рішення виконачного комітету Носівської міської ради про встановлення cкоригованих тарифів на теплову енергію КП "Носівські теплові мережі" для потреб бюджетних установ та інших споживачів міста

УКРАЇНА
НОСІВСЬКА МІСЬКА РАДА
НОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

04 грудня 2014 року м.Носівка №181

Про встановлення скоригованих тарифів на
теплову енергію КП "Носівські теплові марежі" для потреб
бюджетних установ та інших споживачів міста

Відповідно до статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про теплопостачання», «Про внесення змін до деяких Законів України щодо процедури встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги», «Про житлово-комунальні послуги», «Про доступ до публічної інформації», «Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води», затвердженого постановою КМУ №869 01.06.2011р., Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №390 від 30.07.2012р. «Порядок доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», розглянувши клопотання КП «Носівські теплові мережі» №246 від 03.12.14 та інші подані матеріали, виконком міської ради вирішив:

1. Встановити двоставкові тарифи КП «Носівські теплові мережі» на теплову енергію для потреб бюджетних установ та інших споживачів міста:
1.1. Двоставковий тариф на централізоване опалення:
1.1.1. Абонентська плата:
- для бюджетних установ у розмірі 3,66грн за 1м² опалювальної площі щомісячно протягом року;
- для інших споживачів у розмірі 3,77грн за 1м² опалювальної площі щомісячно протягом року;
1.1.2. Плата за теплову енергію в опалювальний період за показниками лічильників тепла;
- для бюджетних установ у розмірі 1255,57грн за 1Гкал;
- для інших споживачів у розмірі 1247,83 грн за 1Гкал;
1.1.3. Плата за теплову енергію в опалювальний період без лічильників тепла:
- для бюджетних установ у розмірі 48,59 грн/м² в місяць;
- для інших споживачів у розмірі 48,29 грн/ м² в місяць.
1.2. У розмірах скоригованих тарифів врахована рентабельність та податок на додану вартість.
1.3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконкому міської ради №143 від 25.09.14 «Про встановлення тарифів на теплову енергію КП «Носівські теплові мережі» для потреб бюджетних установ та інших споживачів міста».
1.4. Дане рішення довести до відома споживачів теплової енергії розміщенням на сайті міської ради і через районну газету «Носівські вісті» та ввести в дію не раніше ніж за 15 днів після його оприлюднення.

Міський голова І.І.Пугач

Переглядів:293