29 січня 2015

Проведено спільне засідання постійних комісій

28 січня 2015 року міський голова Пугач І.І. провів спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, бюджету, фінансів і тарифів (голова комісії Кириченко Л.М.), з гуманітарних, соціальних та правових питань, благоустрою та будівництву (голова комісії Кияниця В.В.), з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, промисловості, транспорту і зв’язку (голова комісії Воловник В.В.), з питань регулювання земельних і майнових відносин, охорони навколишнього середовища (голова комісії Сеник О.В.).

В роботі комісій взяли участь перший заступник міського голови Перевера А.М., заступник міського голови з економічних та фінансових питань Самокиш В.С., секретар міської ради Нестеренко Л.О. та в.о. завідуючого відділом земельних відносин Куциба Ю.М.

Основними питаннями порядку денного було розгляд проектів рішень про затвердження міського бюджету та місцевих податків та зборів на 2015 рік.

Також на засіданні було розглянуто програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Носівка на 2015 рік.

Постійні комісії врахували пропозиції депутатів які були озвученні на засіданні комісій та прийняли рішення рекомендувати до розгляду проектів рішень на черговій сесії міської ради.

Переглядів:257