03 березня 2015

Проведено спільне засідання постійних комісій

2 березня проведено спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, бюджету, фінансів і тарифів; з гуманітарних, соціальних та правових питань, благоустрою та будівництва; з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, промисловості, транспорту і зв’язку; з питань регулювання земельних і майнових відносин, охорони навколишнього середовища.

В роботі комісій взяв участь начальник комунального підприємства «Носівка-Комунальник» Чередниченко М.М.

Основне питання, яке було винесено на розгляд комісій, це встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення. В результаті проведеного моніторингу тарифів, комунальним підприємством пропонується підвищення тарифів.

Також на засіданні розглядалось питання про встановлення нових тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

По даним питанням прийнято рішення про оприлюднення аналізу регуляторного впливу проектів рішень виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування», «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення».

Переглядів:288