17 березня 2015

До уваги платників!
Оновлено розділ «Бюджетні рахунки»

Шановні платники податків, в розділі «Бюджетні рахунки» можна ознайомитись з реквізитами рахунків для зарахування надходжень до Державного бюджету України та місцевих бюджетів Чернігівщини (із змінами та доповненнями). Реквізити рахунків, відкриті відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік, для зарахування податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджету, контроль за справлянням (стягненням) яких закріплено за Державною фіскальною службою України.

Зазначені рахунки введені в дію з 09.02.2015 року.

Детальна інформація за посиланням:http://ch.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Відбулися установчі збори з формування Громадської ради
при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області

Увійти до складу Громадської ради при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Чернігівській області виявили бажання 95 осіб. Вони взяли участь в установчих зборах і обрані до складу дорадчого органу.

Голова попереднього складу Громадської ради Василь Цурій відзвітував за проведену роботу. Зокрема він наголосив, що до порядку денного засідань включалися такі актуальні питання, як трансфертне ціноутворення, робота регіональних відділень Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту, запровадження податку на нерухоме майно, зміни у митному законодавстві тощо. Його звіт прийнятий до відома.

Створена комісія з 17 чоловік для розробки Положення про Громадську раду та затверджений проект порядку денного першого засідання.

Чернігівською митницею ДФС перераховано до Держбюджету понад 583 млн. грн.

Протягом двох місяців Чернігівською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету України 583,7 млн. грн. Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника митниці Олександр Шавлак.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року сума надходжень до бюджету зросла на 237 млн. грн. або на 68,5 відсотків.

Основними бюджетоформуючими товарами у січні-лютому 2015 року по митниці є: нафтопродукти, мінеральні добрива (азотні та азотно-фосфорно-калійні), тютюнова сировина, метиловий спирт, пневматичні гумові шини, папір-основа для шпалер, вироби з шоколаду, полівінілхлорид, скраплений газ. При митному оформленні зазначених товарів сплачено та перераховано до держбюджету 407,9 млн. грн. або майже 70 відсотків загальної суми платежів по митниці.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Переглядів:248