19 березня 2015

Проведено загальні збори жителів сіл Підгайне та Лукашівка

17 березня відбулись загальні збори (сходи) громадян за місцем проживання сіл Лукашівка та Підгайне. В зборах взяли участь міський голова Пугач І.І., секретар міської ради Нестеренко Л.О., депутати та мешканці села.

На порядок денний винесено такі питання:
- Про виконання Програми соціально-економічного розвитку за 2014 рік.
- Про виконання зауважень і пропозицій жителів сіл, висловлених на попередніх зборах.
- Про програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2015 рік.
- Про обрання ветеранського осередку.

Зі вступним словом до присутніх звернувся Носівський міський голова Пугач Іван Іванович, який наголосив, що підняті питання необхідно обговорити з громадою села, позаяк це стосується всіх його мешканців, зупинився на виконанні Плану заходів по виконанню критичних зауважень та пропозицій громадян.

Під час діалогу з міським головою, представники старшого покоління села Підгайне підняли ряд актуальних питань сьогодення, зокрема, щодо видалення дерев, що становлять загрозу в центрі села та встановлення опори для вуличного освітлення від домогосподарств. В селі Лукашівка актуальним питанням залишається ремонт під’їзної дороги між селами.

Уважно вислухавши всіх присутніх Пугач І.І. дав вичерпні відповіді на запитання та зауважив, що тільки спільними зусиллями громади, місцевого господарства та влади можливе вирішення всіх проблемних питань, що турбують жителів села.

Переглядів:248