16 червня 2015

Щодо дотримання правил благоустрою та утримання території міста

Виконавчим комітетом Носівської міської ради проводяться рейдові перевірки території міста з метою дотримання правил благоустрою міста підприємствами, установами та мешканцями міста.

Під час проведення рейдів, перевірок та обстежень санітарного стану території міста виявлено порушення дотримання санітарного стану прибудинкових територій, та зроблені відповідні попередження. За невиконання недоліків по усуненню порушень правил благоустрою громадяни, юридичні і фізичні особи притягуються до адміністративної відповідальності згідно ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

Обов’язок по механізованому та ручному прибиранню територій дворів, прибудинкової території покладається на утримувачів та власників даної території. Необхідно проводити весь комплекс робіт, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку території, збереження зелених насаджень.

Відповідно до Правил благоустрою та утримання території міста Носівка забороняється вивезення відходів, сміття, листя у місця, які не призначені для цього. Забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів на території міста, в межах водоохоронних зон та зон санітарної охорони водних об'єктів, в інших місцях, що може створювати небезпеку для навколишнього природного середовища та здоров'я людини.

Власники домогосподарств зобов’язані укладати договори із комунальним підприємством «Носівка-Комунальник» на вивезення твердих побутових відходів, згідно з вимогами санітарних норм.

Переглядів:213