14 вересня 2015

Триває громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів на території Носівської міської ради

Жителі вулиць, назви яких підлягають заміні, можуть до 20 вересня цього року подати свої пропозиції щодо зміни назви вулиць та провулків міста Носівка та сіл, які знаходяться на території Носівської міської ради. Пропозиці подаються у письмовій формі з необхідними обґрунтуваннями. Пропозиції, які поступлять після 21 вересня до розгляду не прийматимуться. Також, при подачі пропозицій, слід враховувати, що в одному населеному пункті назви вулиць не можуть дублюватися.

Для отримання більш детальних довідок, щодо пропонованих комісією міської ради назв, можна скористатися Українською Вікіпедією, книгою Валерія Фурси «Славні імена Носівщини» та дослідженнями Івана та Анатолія Буняків з історії Носівки.

Місце знаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення – Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, 20 (приміщення виконкому Носівської міської ради), адреса електронної пошти [email protected], тел. 2-11-57.

Перелік вулиць, назви яких підлягають зміні, з варіантом нових назв від робочої комісії міської ради

Переглядів:298