02 жовтня 2015

Вітання міського голови з нагоди професійного свята Дня працівників освіти

У переддень свята за доброю традицією вітаю людей найгуманнішої професії, вас, шановні вчителі!

Кожен освітянський колектив – це багата скарбниця творчого досвіду старших поколінь, що передається і примножується сучасниками та сповна використовується для навчання і розвитку дітей.

Ми високо цінуємо досягнення педагогів нашого району і міста про які свідчать успіхи учнів у зовнішньому незалежному оцінюванні, предметних олімпіадах, роботі Малої академії наук, у численних конкурсах з навчальних предметів, мистецьких фестивалях і спортивних турнірах.

Все це дозволяє нашим дітям, навчаючись у вишах, не поступатися випускникам загальноосвітніх навчальних закладів столиці та інших великих міст.

А потім успішно опановувати найрізноманітніші професії. Успіхи ваших учнів – це найкращий показник вашої самовідданої праці. Вам, шановні педагоги, всі ми, батьки, завдячуємо кращими рисами своїх дітей: їх знаннями і вміннями, естетичними смаками, фізичним розвитком і духовними цінностями, почуттями патріотизму і людяності.

Так у переддень вашого професійного свята від всієї міської ради і себе особисто хочу щиро привітати кожного з вас, побажати невичерпної енергії, яку ви щедро віддаєте дітям. Хай у кожному вашому трудовому колективі панують злагода і порозуміння, а у ваших родинах – щастя і добробут.

Зі святом, шановні освітяни!

Міський голова І.І.Пугач

Переглядів:237