24 березня 2016

Зустріч з генеральним директором агрохолдингу "Індустріальна молочна компанія"

22 березня відбулась зустріч генерального директора агрохолдинга «Індустріальна молочна компанія» Алекса Ліссітсу з приводу подальшого функціонування ТОВ «Носівський цукровий завод».

У засіданні взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Микола Бузина, голова районної ради Володимир Ігнатченко, міський голова іван Пугач, депутат обласної ради Сергій Баришовець, директор ПП «Агропрогрес» Михайло Шумейко, директор цукрового заводу Валентин Кудін, депутати районної та міської рад.

Генеральний директор присутніх ознайомив із стратегією розвитку «Індустріальної молочної компанії» та поділився найближчими планами відносно подальшого функціонування підприємства та забезпечення зайнятості працюючих.

Два роки тому на території підприємства було збудовано сучасну сушарку, планується – будівництво ще чотирьох, потужністю 1200 тонн. Не відмовляються в ІМК також від ідеї спорудити на території тепер вже колишнього цукрового заводу міні-підприємства по виробництву рослинної олії та олійних міксів. Вище зазначені зміни нададуть для міста понад двісті робочих місць та деякі відрахування в бюджет.

Переглядів:233