25 березня 2016

Проведено збори жителів сіл Дебреве та Жовтень

24 березня в приміщенні сільських клубів відбулись загальні збори жителів сіл Дебреве та Жовтень, в яких взяли участь голова Носівської міської ради Пугач І.І., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради Міщенко Л.В., начальник КП «Носівка-Комунальник» Нечепа О.М., дільничний інспектор поліції Москаленко С.О., депутати і жителі села.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова прозвітував про свою роботу перед учасниками зборів, було заслухано план розвитку села на 2016 рік.

Учасники заходу обговорили основні питання життєзабезпечення самоврядної території. У своїх зверненнях громадяни порушували питання щодо вуличного освітлення в селі Жовтень, пробурення скважини та встановлення насосної станції на кладовищі, ремонт під'їзної дороги від села Жовтень до села Дебреве, а також проведення ремонту автобусної станції.

Учасники зібрання висловили свою вдячність жителям населених пунктів, які брали участь у загальних зборах, за їх активну життєву позицію та небайдужість до вирішення проблем територіальної громади.

Переглядів:234