15 липня 2016

Оголошення про проведення громадського обговорення

Носівська міська рада оприлюднює проект Правил благоустрою території міста Носівка для громадського обговорення

Розроблено проект рішення Носівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території міста Носівка».

Зазначеним проектом регуляторного акту передбачається внесення змін до нині чинних Правил благоустрою та утримання території міста Носівка затверджених рішенням Носівської міської ради від 08.02.2011 (із змінами та доповненнями) та з метою дотримання нормативних вимог законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про відходи», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про рекламу», «Про місцеве самоврядування в Україні» та інших нормативно – правових актів.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проект рішення Носівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території міста Носівка» та аналіз його регуляторного впливу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Носівської міської ради та її виконавчого комітету http://nosivkarada.cg.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу прийматимуться у письмовій формі:
- за адресою:17100, м. Носівка , вул. Центральна, 20;
- факсом: 2-10-33;
- електронною поштою за адресою: [email protected]

З проектом Плавил благоустрою території міста Носівка можна ознайомитись ТУТ

Переглядів:214