29 липня 2016

Відбулось засідання постійної комісії з благоустрою міста

27 липня 2016 року відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою, архітектури, будівництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю секретаря міської ради, керуючої справами (секретаря) виконкому міської ради, керівників установ та організацій та депутатів міської ради.

В ході засідання були розглянуті питання щодо благоустрою центрі міста. Зокрема утримання прилеглої території та зовнішнього вигляду будівель поштового відділення та готелю «Полісся», стан утримання люків технологічних колодязів в центрі міста та запобігання руйнування покриття на центральній площі міста автотранспортними засобами.

За результатами обговорення рекомендовано керівникам організацій привести в належний санітарний стан об’єкти благоустрою та прилеглу територію. Власнику готелю Яременку О.І. вказано на необхідність впорядкування прилеглої території, привести у відповідність до 24.08.2016 дозвільну документацію на перепланування даного приміщення.

Переглядів:211