04 листопада 2016

Вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників соціальної сфери

Шановні працівники управління пенсійного фонду, управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом - Днем працівника соціальної сфери!

На ваші плечі покладена дуже відповідальна робота - соціальна підтримка носівчан. Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя та тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги.

Пенсіонери, інваліди, малозабезпечені верстви населення, діти-сироти - це ті люди, які щодня потребують вашої уваги, підтримки, яким ви своєю турботою, а іноді й просто посмішкою та добрим словом даруєте такі необхідні кожній людині віру, впевненість та надію.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Я переконаний, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.

Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, гарного настрою, щастя та благополуччя. Щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

З повагою,
міський голова І.І.Пугач

Переглядів:201