10 вересня 2012

В новому навчальному році маленькі жителі мікрорайону в межах Цукрозаводу відвідуватимуть якісно відремонтований дитячий садок.

Дошкільний навчальний заклад № 2 «Ромашка відвідує 68 дітей. Хоча садочок і невеликий. Але цінний для жителів мікрорайону Цукрового заводу. Дитина, яка потрапить сюди буде як удома, тобто доглянута по-домашньому.

Вихователі наглядають за дітьми як за своїми. Зранку і до вечора приміщення садочку наповнюється радісними та дзвінкими голосами дітей – дехто з них ще привикають до нової домівки, а інші почувають себе в ній впевнено та вільно.

В садочку повністю відремонтовано покрівлю, пофарбовано підлогу, вікна двері та поклеєно шпалери. Дошкільний навчальний заклад забезпечено всім необхідним, сучасним, в ньому створені всі умови для повноцінного виховання і розвитку дітей.

Вихователі (Максименко Наталія Миколаївна, Руденко Людмила Василівна та Висовень Тетяна Миколаївна) душею і серцем вболівають за мікроклімат в дитячому садку та за його маленьких мешканців, адже це людина, з якою дитина проводить іноді більше часу, ніж з батьками.



Cтарша група ДНЗ № 2 "Ромашка"




Молодша група ДНЗ № 2 "Ромашка"






На дитячому майданчику дітям гратися весело та цікаво

>



Переглядів:500