22 жовтня 2012

Відкриття районного будинку культури

В погожий осінній день, 21 жовтня, в Носівці вирувало велике свято – відбулось урочисте відкриття районного будинку культури після його реконструкції.

На це відкриття чекали місцеві жителі декілька місяців. Нарешті, за допомогою народного депутата України Кіровського Івана Івановича, велике відкриття будинку культури відбулось.

Перерізання стрічки здійснили голова облдержадміністрації Хоменко В.М., голова райдержадміністрації Красно сільський А.Г., народний депутат України Куровський І.І.

Заклад було побудовано ще у 1961 році, де кілька десятиліть не проводилося ніяких ремонтів. Завітавши у фойє будинку культури усі мали можливість оглянути новий дизайн. В оновленому будинку культури – тепло, затишно, просторо і світло. Цікавий інтер’єр приміщення: пошито сучасний одяг сцени, закуплено крісла.

Гучна музика на площі міста закликала усіх на цю неймовірну подію. З привітальним словом до жителів Носівки звернулися Хоменко В.М., Куровський І.І., Красносільський А.Г. На урочистій церемонії кращі будівельники, котрі оновлювали будинок культури, отримали почесні відзнаки та грамоти.

Звичайно найбільшою окрасою свята став святковий концерт за участю народного артиста України Олександра Пономарьова та заслуженої артистки України Ольгою Чуба ревою.

На завершення хотілося б відмітити, що свято вдалося на славу. І хочеться сподіватися, що такий прекрасний зал завжди буде наповнений українською піснею, словом і танцем. Нехай тут завжди вирує творче життя, щоб люди, які своєю творчістю і невтомною жагою примножують культурну скарбницю нашої держави – були здоровими і щасливими.









Переглядів:422