06 листопада 2012

4 листопада – День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія.

Це професійне свято було встановлено в Україні за указом президента на підтримку ініціативи працівників системи органів праці і соціальної політики.

На сьогодні соціальна робота стала частиною політики держави. До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. І в чому б не полягала їх робота, основна мета їхньої діяльності – допомога людям. А головна риса характеру – людяність.

У п’ятницю, 2 листопада, у районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери.

У святкових урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Красносільський А.Г., голова районної ради Васюк М.В., міський голова Пугач І.І., голова районної ради ветеранів Ляшенко О.О.

Міський голова Пугач Іван Іванович привітав з професійним святом, відмітив про важливу роль представників даної сфери в суспільстві, адже багато носів чан звертаються до закладів соціальної сфери для вирішення різноманітних питань.

Під час церемонії нагородження Почесними грамотами виконкому міської ради за високий професіоналізм, сумлінну працю нагороджені соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування Нечепа Любов Миколаївна, Мольченко Ганна Петрівна, Баклан Лідія Юхимівна.

«Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації»- виступив міський голова. Побажав подальших успіхів у праці, вдалих починань, міцного здоров’я. добра, впевненості у майбутньому, здійснення мрій та задумів.

По закінченню урочистостей для присутніх було організовано святковий концерт.

Переглядів:385