20 листопада 2012

Проведено ліквідаційний санітарно-технічний тампонаж водозабірної свердловини №2

Міська рада повідомляє про виконання робіт в 2012році з проведення ліквідаційного санітарно-технічного тампонажу водозабірної свердловини №2 постачання води, яка розташована по вулиці Богуна.

Необхідність виконання робіт зумовлена погіршенням санітарно-мікробіологічних показників води та постановою державної санітарно-епідеміологічної служби.

Для забезпечення нормативного стану навколишнього середовища запропоновано промивку та очищення свердловини, дезінфікування стовбура свердловини, заповнення його тампонажними матеріалом не менше двох разів, що відповідає ТУ та ДСТУ видалення відходів. Які утворилися в процесі рекультивації майданчика.

Роботи з проведення ліквідаційного санітарно-технічного тампонажу водозабірної свердловини не призведуть до погіршення стану навколишнього середовища.

Комунальне підприємство «Носівка - Комунальник» зобов’язується здійснити проектні рішення у відповідності до норм і правил охорони навколишнього середовища та вимог екологічної безпеки на всіх етапах роботи.

Переглядів:401