Сьогодні- День людей похилого віку та День ветерана!

01 жовтня 2020

Сьогодні у нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.
Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Пройдений шлях і ветерана Другої світової війни, і ветерана Збройних Сил чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.
Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Ми схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами.
Сердечно вітаю вас із святом вашої осені життя. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.
Міцного здоров’я, щастя і благополуччя, добра, радості, довголіття, миру та злагоди вам на щодень. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник !
 
 
З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,
Носівський міський голова
Переглядів:380