Свято починається з уваги

04 березня 2021


Як просто, виявляється, робити добрі справи для людей. Особливо, якщо мова йде про людей поважного віку, що лишилися одинокими, на самоті  з  власними хворобами чи душевними ранами.  У нашій громаді, на жаль, таких немало, і серед підопічних територіального центру також. Безперечно, уваги та підтримки такі люди потребують щодня, і соціальні робітники намагаються компенсувати своєю турботою та допомогою самотність і побутові проблеми стареньких. Особливо гостро відчувають свою одинокість у свята, коли  збираються родинами, не вгавають телефони, з’їжджаються гості, приходять вісточки з усіх куточків, де проживають рідні і дорогі люди. Є категорія  підопічних, до кого ніхто не прийде, не скаже добре слово, крім помічників із соціальної служби. Саме для таких жінок, напередодні весняного свята, завітали з  вітаннями, щирими, теплими словами та приємними подарунками працівники Територіального центру Носівської міської ради.

Оригінальний подарунок підопічним паліативного відділення Носівської міської лікарні підготувала перукар територіального центру Ганна Краснова: всім жінкам майстриня зробила зачіски до свята, адже жінка у будь якому віці залишається жінкою і красунею.

 Підготували пам’ятні весняні подарунки і для жінок, чиє материнське горе назавжди затьмарило життя, відчуття радості і свята. Це матері загиблих воїнів АТО та мати загиблого воїна-афганця: Надія Пилипівна Буряк з Володькової Дівиці,Тетяна Іванівна Рибачко,  Віра Юхимівна Галушко та  Ніна Михайлівна Пузіна – з Носівки. Їхні сини Анатолій Буряк, Олександр Рибачко, Олег Галушко  та Віталій Пузін, на жаль, вже не зможуть привітати своїх матерів з традиційним жіночим днем, вони заплатили найвищу ціну- власне життя, - за мир і спокій  на рідній  землі і виконуючи свій інтернаціональний обов’язок.

 Надзвичайно зворушеною, розчуленою до сліз, приємно здивованою і вдячною за увагу була кожна жінка, до якої завітали такі гості. Натомість Носівська міська рада щиро вдячна за підтримку, допомогу та  системну допомогу підприємцям- родині Геращенко з Носівки, яка завжди відшукує можливість допомогти і подарувати людям приємність. Нехай ваша небайдужість, доброта і сердечність повертається вам сторицею, а прийдешня весна принесе радість і благополуччя!

 Пресслужба Носівської міської ради

 
Переглядів:1059