З Днем Державного Прапора та 30-річчям незалежності України!

23 серпня 2021

Шановні жителі Носівської територіальної громади!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. На жаль,  за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

Щиро вітаю усіх жителів громади з ювілейною, 30-ю  річницею незалежності України. Благополуччя та добра бажаю вам і вашим родинам, злагоди, порозуміння і єдності.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до рідного краю і до  України!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

міський голова

Переглядів:352