Інформаційне повідомлення

25 жовтня 2021

про проведення електронних консультацій з  громадськістю Носівської територіальної громади з обговорення рішення сесії Носівської міської ради від 13 жовтня 2021 р. №8/15/VIII «Про увічнення пам’яті  військового діяча Пободайла С.Д. в місті Носівка»

  1. Найменування організатора проведення електронних консультацій з громадськістю -  Відділ культури і туризму Носівської  міської рада Чернігівської області.

 

2.Мета: врахування думки жителів Носівської територіальної  громади

щодо встановлення пам’ятника війському діячу Пободайлу С.Д. в м.Носівка.

Відповідно рішення сесії   Носівської міської ради №8/10/VIII від           13 жовтня 2021 року «Про увічнення пам’яті військового діяча Пободайла С.Д. в місті Носівка»  створено робочу групу  для організації та проведення консультацій з громадськістю щодо визначення місця встановлення пам’ятника військовому діячу Пободайлу С.Д. в місті Носівка.

   На засідання робочої  групи розглянуто звернення мешканця м.Носівка Падуна Віталія Леонідовича  про необхідність встановлення пам’ятника  та вирішено  провести консультації з громадськістю щодо визначення місця встановлення пам’ятника військовому діячу Пободайлу С.Д.  в місті Носівка.

Ураховуючи вищевикладене, з  метою увічнення пам’яті військового діяча Пободайла С.Д., з метою патріотичного виховання підростаючого покоління, молоді та увічнення історичної пам’яті українського військового діяча XVII ст.., уродження м.Носівки та приурочити відкриття пам’ятника до  відзначення  у 2022 році  875 річниці  з часу першої письмової згадки  про місто Носівка .

3. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо визначення місця встановлення  пам’ятника військовому діячу Пободайлу С.Д. в місті Носівка  – відділ культури і туризму  Носівської міської ради.

4. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону та строк для подання пропозицій (зауважень) —вул. Центральна, 8, відділ культури і туризму Носівської міської ради,           e-mail: nmr.cultura@gmail.com, тел. 2-15-95.

Пропозиції (зауваження) учасників електронних консультацій у письмовій формі надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом 15 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

5. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Антонович Людмила Іванівна  – начальник відділу культури і туризму  Носівської міської ради .

6. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 4 днів після закінчення строку подання пропозицій. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Носівської міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у електронних консультаціях з  питання   щодо визначення місця встановлення пам’ятника військовому діячу Пободайлу С.Д.  в місті Носівка.

 

Переглядів:429