30 листопада 2021

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  09 грудня 2021 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1. Про схвалення нової редакції статуту Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Носівської міської ради Чернігівської області.

2.2. Про схвалення Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Носівської міської ради на 2021-2022 роки.

2.3. Про встановлення КП «Носівка-Комунальник » тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого  водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів громади.

2.4. Про встановлення КП «Носівка-Комунальник » тарифів на послуги  з  поводження з побутовими відходами для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів   громади.

2.5. Про підготовку та проведення на території Носівської територіальної громади окремих заходів мобілізаційної підготовки.

2.6. Про проведення відкритого конкурсу на кращу проєктну пропозицію спорудження пам’ятника «Захисникам України» в м. Носівка.

2.7. Про вшанування пам’яті військового діяча Пободайла С.Д. в м. Носівка.

2.8. Про Програму за перевезення окремих пільгових категорій  громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2022 рік.

2.9. Про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам.

2.10. Про виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на поховання.

2.11. Про Програму організації громадських робіт на території Носівської громади у 2022 році.

2.12. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального підприємства «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради  на 2021 рік».

2.13.Про завершення приватизації об’єкта комунальної власності Носівської територіальної громади шляхом викупу – нежитлової будівлі (магазин) по вул. Лесі Українки, 6, с. Держанівка.

2.14. Інші.

Переглядів:422