Суб'єкт господарювання має можливість отримувати адміністративні послуги дистанційно

02 грудня 2021

Ніжинське районне управління ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області повідомляє, що у відповідності до ст. 57 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України № 80 від 14 лютого 2018 р. «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки» до постанови Кабінету Міністрів України № 440 від 05.06.2013 року «Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», на орендоване чи власне Вами приміщення, має бути подано декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

Суб'єкт господарювання має можливість отримувати адміністративні послуги, що надаються Державною службою України з надзвичайних ситуацій, дистанційно в електронному вигляді.

Постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 року №80 "Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки", даною Постановою реалізовано механізм подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронному вигляді, що значно спрощує відносини між суб'єктами господарювання та контролюючим органом.

Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронному вигляді максимально мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні та автоматично перевіряються.

У разі, якщо Вами не буде проведена відповідна робота по поданню вищевказаних документів, ми будемо вимушені повідомити правоохоронні органи про нехтування Вами законодавства України, а також притягнути Вас до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Електронна послуга доступна за посиланням:
 https://e-services.dsns.gov.ua

Андрій ШЕЛЕСТЮК,

головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Переглядів:396