На засіданні виконкому

13 січня 2022

 

Сьогодні відбулося засідання виконкому, на якому  розглянули ряд питань. Зокрема,  члени виконкому     схвалили  План трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Носівської міської ради на 2021-2022 роки, зміни до Програми збереження архівних фондів та розвитку архівної справи комунальної установи «Трудовий архів». Прийняли ряд рішень, що стосувалися роботи  Служби у справах дітей, зокрема, продовження терміну перебування дітей, позбавлених  батьківського піклування, в КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія», надання дозволу на укладання договору оренди,  договору дарування,  надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

Схвалили Перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2022 році. Погодили  звіт про оцінку майна та прийняли у комунальну власність (мережу вуличного освітлення).

Члени виконкому затвердили План роботи виконавчого комітету міської ради на І квартал 2022 року, а також виділення коштів із загального фонду міського бюджету для надання соціальної матеріальної грошової допомоги громадянам на лікування та вирішення  соціально-побутових питань.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:617