З нагоди 30-річного ювілею

17 лютого 2022

 НВКЦ «Прес» -  єдине  на Чернігівщині підприємства, де займаються виготовленням обладнання та комплектуючих для вугільнодобувної та гірничозбагачувальної промисловості. Цьогорічного лютого –  носівські «пресівці» відзначають 30-річний ювілей з часу створення підприємства. Саме «Прес» на сьогодні є одним з головних наповнювачів бюджету

 Його натхненником, і генеральним директором увесь цей час залишається  Григорій Мусійович Волошин - Почесний громадянин міста Носівка,  відомий вчений, підприємець, меценат,  надзвичайно добра, уважна і щедра на добрі справи людина.

 Григорій Мусійович  одного разу потрапивши в Носівку, обрав це місто не лише для створення і розвитку власного бізнесу, а й для життя. Він вже давно вважає себе носівчанином, безмежно любить місто і людей. Власне його любов, турбота і піклування виявляється у підтримці практично усіх сфер життєдіяльності громади: освіти, медицини, культури, соціального захисту, армії.  Добрі справи він робить із задоволенням, не відмовляючи у підтримці  всім, хто до нього звертається.

 Надзвичайно приємно, що створене тут підприємство – ювіляр стало родинним бізнесом, адже Григорій Мусійович має прекрасну родину і чотирьох синів - його підтримку, крила, його помічників і порадників, які так само, як і батько, прагнуть  розвитку  та процвітання і місту, і громаді, і своєму підприємству.

Тісна співпраця налагодилася впродовж  всього часу і з місцевою владою. Адже розвиток підприємства, так само як і   самоврядної території залежить від співпраці та спільного  прагнення  працювати на результат.  Тому такий  ювілей – прекрасна нагода вкотре висловити вдячність всьому колективу і його незмінному, мудрому керівнику. Адже робота такого підприємства - це не лише податки до місцевого бюджету, а й робочі місця жителям громади.

 Сьогодні  висловити свою повагу і вдячність за співпрацю Григорію Мусійовичу  на підприємство прибув Носівський міський голова Володимир Ігнатченко, заступник міського голови Вікторія Вершняк, які вручили почесну відзнаку та пам’ятний символічний подарунок.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:911