16 травня 2022

До уваги депутатів Носівської міської ради! Міським головою підписано розпорядження про скликання двадцять першої сесії міської ради восьмого скликання 31 травня 2022 року о 10 годині в залі засідань Носівської міської ради (вул. Центральна, 20, м.Носівка).

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про звіт про виконання бюджету Носівської міської територіальної громади за I квартал 2022 року.

2. Про перелік адміністративних послуг, які надаються відділом з питань організації надання адміністративних послуг Носівської міської ради.

3. Про перейменування вулиць населених пунктів громади.

4. Про внесення змін до Програми надання підтримки громадянам, які отримують програмний гемодіаліз на 2021-2023 роки.

5. Про внесення змін до Положення про порядок використання шкільних автобусів.

6. Про внесення змін до Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Носівської міської ради на 2022 рік.

7. Про надання згоди та безоплатну передачу з комунальної власності Носівської територіальної громади в комунальну власність Мринської сільської ради майна.

8. Про оголошення аукціону на продовження договору оренди нежитлового приміщення з ФОП Кравченко В.М.

9. Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майнакомунальної власності Носівської територіальної громади(м.Носівка, вул.Центральна,4).

10. Про оголошення аукціону на продовження договору оренди нежитлового приміщення з ФОП Бойко А.П.

11. Про надання КП «Носівські теплові мережі» Носівської міської ради дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

12. Про включення до Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2022 році.

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду  площею 31,8457 га ТОВ «АГРІКОР ХОЛДИНГ».

14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду  площею 16,6028 га ТОВ «АГРІКОР ХОЛДИНГ».

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду площею 5,2622 га ТОВ «АГРІКОР ХОЛДИНГ».

- Інші питання.

Звертаємо увагу на те, що засідання постійних комісій та пленарного засідання двадцять першої сесії міської ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів міської ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Переглядів:837