Шановні військовослужбовці, дорогі наші захисники, ветерани війн!

06 грудня 2022

Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України мужньо виборюють незалежність та суваеринітет рідної країни, мир у кожній домівці українців.

Вже майже дев’ять років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни з російським агресором. І тисячі солдатів, і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й велика когорта жінок.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами, які віддали свої життя за кожного з нас і за нашу Україну

 Дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Героям!

Слава Україні!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

Переглядів:182