З Днем місцевого самоврядування!

07 грудня 2022

Друзі!

 Сьогодні в Україні відзначають День місцевого самоврядування! Щиро вітаю всіх, для кого цей день є іменинним  у професії святом! Бажаю здоров’я, миру, благополуччя  кожному з вас та вашим родинам!

Цього року,  це свято, як і всі пам’ятні дати у календарі, набувають іншого змісту, бо у нашому спільному домі, нашій рідній Україні  - війна.

Багато в кого з вас, колеги, сини, чоловіки, родичі  або й ви самі зі зброєю в руках стали на захист Батьківщини. Дякую кожному , що мужньо витримуєте всі випробування.

 Так само хочу висловити слова вдячності всім вам, шановні колеги, що з перших днів війни ви стали для мене, як керівника громади, надійним тилом,  постійною підтримкою.

Дякую за розуміння і активну життєву позицію, за небайдужість і допомогу, адже за ці майже 10 місяців повномасштабного вторгнення кожен з нас перепрофілювався, ставши і вантажниками,  і фасувальниками, бо саме міська рада, її працівники, старости, депутати з перших днів війни  виявили силу духу, професіоналізм,  оперативність у  вирішенні абсолютно всіх питань і викликів, забезпечення життєдіяльності громади.

 Щиро дякую кожному з вас за роботу, небайдужість і за те, що не втомлюєтеся підтримувати і допомагати наших  захисників. Вірю, що з таким колективом, з такими земляками  Перемога буде за нами!

Слава Україні!

 З повагою Володимир ІГНАТЧЕНКО,

Носівський міський голова

 

Переглядів:235