02 січня 2023

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  12 січня 2023 року о 10 годині 00 хвилин за адресою  вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1. Про затвердження календарного плану заходів на 2023 рік.

2.2.Про продовження терміну перебування дитини, позбавленої  батьківського піклування, в КНП "Прилуцький обласний будинок дитини "Надія".

 2.3.Про продовження терміну перебування дитини, позбавленої батьківського піклування, в КНП “Прилуцький обласний будинок дитини “Надія”.   

2.4. Про внесення змін до складу Органу приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Носівської територіальної громади.

2.5. Про внесення змін до складу комісії по списанню з балансу КП «Носівка - Комунальник» Носівської міської ради житлових будинків.

2.6. Про передачу майна в оренду без проведення аукціону та включення до Переліку другого типу (м.Носівка, вул.Центральна,6).

2.7. Про визначення на 2023 рік переліку видів безоплатних суспільно корисних громадських робіт і об’єктів, на яких порушники та засуджені відбуватимуть ці роботи.

2.8. Про Перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2023 році.

 2.9. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Носівської територіальної громади (будівля пожежної по вул.Конституції, 2-А, с.Ясна Зірка).

2.10.Інші.

 

 

Відділ організаційної роботи,

діловодства та контролю

Переглядів:2196