Носівщина в жалобі

22 січня 2023

Важкі бої на сході України відгукуються у кожному куточку нашої землі горем і болем втрат.
На щиті зустрічаємо найкращих. Від того так болить серце не лише у рідних, які пережиаають невимовний біль і спустошеність. Неможливо бути байдужим, коли небесними янголами стають наші захисники, такі молоді, цвіт української нації..
Знову надійшло сповіщення про загибель нашого земляка Романа Михайловича Гуленка.
Гуленко Роман Михайлович (17.04.1993- 18.01.2023). Народився в Носівці. Закінчив Носівську загальноосвітню школу № 1. Навчався в залізничному училищі. Працював електриком. З 2021 року проживав в с. Вишеньки, Бориспільського району на Київщині.
З самого початку повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав ЗСУ, в Окрему президентську бригаду. Солдат Роман Гуленко був навідником механізованого батальйону. Мужньо виконуючи військовий обов’язок та залишаючись вірним військовій присязі. У бою за Україну, її свободу і незалежність, внаслідок травм несумісних з життям в результаті мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання в Бахмутському районі на Донеччині, він загинув. Загинув як Герой, назавжди поповнивши військо небесне.
Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають у важкому, непоправному горі мамі Любові Володимирівні, дружині Валентині Миколаївні, сестрі Оксані Михайлівні, всім рідним та близьким загиблого.
Вічна слава про життєвий подвиг загиблого Героя-захисника Романа Гуленка житиме завжди у пам’яті земляків!
Герої не вмирають!
Поховано Романа Гуленка буде на кладовищі по вул. Княгині Ольги в м. Носівка.
Про дату і час церемонії прощання та поховання повідомимо додатково.
Пресслужба Носівської міської ради
Переглядів:1738