05 березня 2013

Послуги щодо надання електронних цифрового підпису та ключів для звітування в електронному вигляді відтепер надаватимуться у Ніжині

З січня 2013 року розпочав свою роботу у м. Ніжині Акредитований Центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби.

Центр надає послуги електронного цифрового підпису органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб'єктами господарської діяльності та фізичним особам. Переваги Центру в порівнянні з іншими (платними) центрами, це повністю безкоштовна послуга видачі електронного цифрового підпису, та програмного забезпечення.

Акредитований Центр сертифікації ключів знаходиться у приміщенні Ніжинської ОДПІ за адресою: м. Ніжин, вул.Поштова 2, кімната 118, телефон для довідок 3-15-78.

Для отримання електронного цифрового підпису, на прикладі фізичної особи-підприємця, необхідно мати при собі бланк заяви, паспорт та реєстраційний номер облікової картки. Час отримання ключа буде становити від 10 до 15 хвилин.

Переглядів:862