17 травня 2023

До уваги членів виконавчого комітету міської ради!

  25 травня 2023 року о 10 годині 00 хвилин за адресою вул. Центральна, 20, м. Носівка відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Носівської міської ради.

Члени виконавчого комітету і запрошені на час проведення засідання зобов’язані мати засоби індивідуального захисту та дотримуватися відповідних санітарних і протиепідемічних вимог.

На порядок денний внесені наступні питання:  

2.1.Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Носівської територіальної громади (будівля пожежної по вул. Конституції, 2-А, с. Ясна Зірка).

2.2. Про продовження дії договору  про організацію пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування.

2.3. Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на  території населених пунктів Носівської міської ради.

2.4.Про затвердження схеми організації дорожнього руху по вул.Цукрозаводській в м. Носівка.

2.5. Про взяття на квартирний облік та включення до позачергового списку (Дузя А.О.).

2.6. Про виділення коштів із загального фонду бюджету Носівської міської територіальної громади для надання соціальної підтримки жителів Носівської територіальної громади громадянам.

2.7. Про виділення коштів із загального фонду бюджету Носівської  міської територіальної громади для надання соціальної підтримки жителів Носівської територіальної громади на поховання.

 2.8. Інші.

 

Відділ організаційної роботи,

діловодства та контролю

Переглядів:87