Спільними зусиллями підтримуємо наших захисників

21 травня 2023

З початку повномасштабного вторгнення всі жителі нашої громади об’єдналися навколо підтримки військових, адже розуміємо, що потреб у хлопців дуже багато. І розуміючи, що всі вони там стоять заради кожного з нас, заради дітей, онуків, вільної і мирної України, за майбутнє нашого народу, яке твориться тут і зараз і за яке платиться надзвичайно висока ціна, - кожен для себе обрав власну форму участі та допомоги ЗСУ вцілому і безпосередньо підрозділам, де несуть службу наші земляки.
За цей час у нас створилася ціла мережа «павучків», які плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, гуртуються дівчата та готують енергетичні батончики, по всій громаді печуть, жарять, солять різноманітні смаколики,і все це група небайдужих людей доставляє безпосередньо туди, куди можна доїхати цивільним.
Ще велика частина людей підтримує наших захисників коштами, на які тоді придбаємо одяг, ліки, продукти, а й обладнання, яке там, на фронті, дає можливість не лише нищити ворога, а й зберігати життя наших героїв.
Активно долучилися до збору коштів та підготовки передач на фронт освітяни, працівники культури та школи мистецтв, організовуючи благодійні акції, ярмарки, концерти. Працівники міської ради, структурних підрозділів також постійно долучаються фінансово, купуючи хлопцям відповідно до потреб. Адже всі розуміємо: нашим воїнам там зараз найважче, тому підтримка земляків для них не просто важлива, а просто необхідна.
Цей вечірній пост вдячності стосується великої кількості людей, які долучилися коштами для придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 Fly More Combo у підрозділ Президентської бригади, де служать наші земляки: носівчани Богдан Сайпашев, Євген Карацюба та Віталій Симоненко з Дослідного.
Передусім вдячний дружині Віталія Симоненка,Ніні, яка організувала збір коштів особисто і назбирала 28 тисяч. До цієї суми додалися кошти, зібрані з двох концертів наших аматорів сцени, працівників міської ради та освітян міської гімназії№2.
Минуло кілька днів після відправки поштою, і хлопці вже отримали таку потрібну їм «пташку».
Дякую всім і кожному, хто не втомлюється підтримувати захисників, хто знаходить сили не опускати руки, а кожен на своєму фронті тримає стрій!
Перемога буде за нами!
Слава Україні і її Героям!
Переглядів:1154