У Володьковій Дівиці працює шериф  - Сергій Пасьоха

21 червня 2023

На Чернігівщині, незважаючи на війну, продовжується реалізовуватися проект «Поліцейський офіцер громади». Загалом в області до проєкту долучилися 53 з 57-ми територіальних громад. Серед них і наша Носівська громада.  У листопаді 2022 року поліцейська станція відкрилася у найбільшому селі громади – Володьковій Дівиці. Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників місцевої влади і громади.  Втім, щоб повноцінно запрацювала станція, поліцейський мав пройти спеціальне навчання, а міська рада взяла на себе зобов’язання придбати йому службовий автомобіль.

Віднедавна на станції  повноцінно запрацював  поліцейський,  капітан Сергій Пасьоха, який тепер буде забезпечувати правопорядок в навколишніх населених пунктах.

 Нещодавно  в Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області відбулося  представлення офіцерів громад, а також вручення їм ключів від службових автівок та помпових рушниць. Авто для поліцейського нашої громади, обладнане всім необхідним для оперативного реагування на виклики і повідомлення громадян,  придбала міська рада.

 Наразі в області працює 33 поліцейські станції. Відтепер шерифи  будуть нести службу у Носівській, Сновській, Бобровицькій, Варвинській,Корюківській, Батуринській, Деснянській, Семенівській та Менській громадах.

Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:700