Допомога нашим захисникам

20 листопада 2023

Старлінк  від земляків  - нашим захисникам

Підтримка наших воїнів є постійною. Ось і нещодавно об’єднавшись у зусиллях, придбали Starlink і відправили його  за адресою у військову частину, де служить наш земляк Олександр Братченко.

 До цієї доброї справи долучилися працівники міської ради та жителі с. Дослідне.

Радіємо, що можемо подякувати  нашим захисникам   за захист.

Спільними зусиллями підтримуємо наших захисників

З початку повномасштабного вторгнення всі жителі нашої громади об’єдналися навколо підтримки військових, адже розуміємо, що потреб у хлопців дуже багато. І розуміючи, що всі вони там стоять заради кожного з нас, заради дітей, онуків, вільної і мирної України, за майбутнє нашого народу, яке твориться тут і зараз і за яке платиться надзвичайно висока ціна, - кожен для себе обрав власну форму участі та допомоги ЗСУ вцілому і безпосередньо підрозділам, де несуть службу наші земляки.

За цей час у нас створилася ціла мережа «павучків», які плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, гуртуються дівчата та готують енергетичні батончики, по всій громаді печуть, жарять, солять різноманітні смаколики,і все це група небайдужих людей доставляє безпосередньо туди, куди можна доїхати цивільним.
Ще велика частина людей підтримує наших захисників коштами, на які тоді придбаємо одяг, ліки, продукти, а й обладнання, яке там, на фронті, дає можливість не лише нищити ворога, а й зберігати життя наших героїв.
Активно долучилися до збору коштів та підготовки передач на фронт освітяни, працівники культури та школи мистецтв, організовуючи благодійні акції, ярмарки, концерти. Працівники міської ради, структурних підрозділів також постійно долучаються фінансово, купуючи хлопцям відповідно до потреб. Адже всі розуміємо: нашим воїнам там зараз найважче, тому підтримка земляків для них не просто важлива, а просто необхідна.
Цей вечірній пост вдячності стосується великої кількості людей, які долучилися коштами для придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 Fly More Combo у підрозділ Президентської бригади, де служать наші земляки: носівчани Богдан Сайпашев, Євген Карацюба та Віталій Симоненко з Дослідного.
Передусім вдячний дружині Віталія Симоненка,Ніні, яка організувала збір коштів особисто і назбирала 28 тисяч. До цієї суми додалися кошти, зібрані з двох концертів наших аматорів сцени, працівників міської ради та освітян міської гімназії№2.
Минуло кілька днів після відправки поштою, і хлопці вже отримали таку потрібну їм «пташку».
Дякую всім і кожному, хто не втомлюється підтримувати захисників, хто знаходить сили не опускати руки, а кожен на своєму фронті тримає стрій!
Перемога буде за нами!
Слава Україні і її Героям!
 Пресслужба Носівської міської ради

Разом - до Перемоги!

Друзі, сьогодні день почався з хвилюючого моменту і вкотре з відчуття твердого переконання, що разом – ми сила!

Адже вдалося виконати замовлення наших захисників-земляків, які нині виборюють перемогу на сході України.
Колектив Носівської міської ради зібрав основну суму, також до важливої справи долучилися освітяни Носівського ліцею №5.
Отримавши запит від захисників, придбали та сьогодні передали командиру роти, носівчанину, лейтенанту Юрію Гульку коптер DJI MAVIC, який буде у наших хлопців «очима» на фронті.
Подякував нашим хлопцям за те, що вони вже 8 років і 11 місяців не втомлюються захищати рідну землю і кожного з нас.
Вони- Герої, Титани Сили, Духу, Віри, взірець для всіх. Щиро сподіваюся, що кожен з них повернеться додому з перемого і зі щитом!

 Подякував колегам, які з перших днів повномасштабного вторгнення не втомлюються підтримувати наші ЗСУ. Всі ми тримаємо стрій і маємо одну на всіх мрію: Україна – переможе!

 

Люди, які не втомлюються підтримувати захисників

Сьогодні волонтерська група, координатором якої є носівчанин Сергій Чайка, повернулися з поїздки на схід України, де наразі ведуться запеклі бої по всій лінії фронту. Екіпаж з дев’яти автівок з Носівки,Бобровиці та Куликівки подолали непростий шлях до максимально доступних територій на сході України, охопивши військових, які нині несуть службу в Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківсвькій областях. Там наразі дислокуються бригади, де служить багато наших земляків, хоча для тих, хто готує передачі, і тих, хто відвозить безпосередньо захисникам, немає чужих за територіальною приналежністю: Україну обороняють наші воїни, наші герої!

- Кожну поїздку плануємо згідно з потребами наших воїнів, з якими завжди на зв’язку. Адже намагаємося доставляти те, що дійсно потребують, чого у наших хлопців бракує. Цього разу доставили генератор, кевларову каску, два бронежилети, бензопилу, пічки, павербанки, лопати, сокири, запчастини до автомобілів, рації, ліки, маскувальних сіток 20 штук.

Приїхавши на місце збору передач та відправки застали велику кількість адресних посилок, крім того різні смаколики, які приготувала велика кількість людей: з Носівки, сіл нашої громади, сусідніх громад, дітки навчальних закладів готують малюнки з побажаннями для солдатів, плетуть патріотичні браслети та обереги для захисників.

Салати, соління, випічка, все, що кожна господиня готувала з любов’ю, теплом і щирою вдячністю кожному захиснику за те, що ми всі тут, в тилу, маємо змогу жити, працювати, готувати і підтримувати військових. Цих людей насправді багато, тому без імен і адрес доброчинства, і від того радіє серце, що наші земляки не втомлюються підтримувати ЗСУ всім, чим можуть,єднаються навколо важливих, добрих справ, наближаючи перемогу.

Окремо заслуговують вдячності ті люди, які здійснюють доставку вантажів. Адже.зазвичай, їх перелік сталий, додається одна-дві людини, це власні авто,це непроста дорога, але вони: Сергій Чайка, Володимир Кондрашевський, Олександр Коваль, Сергій Байдачний, Олександр Волоха,Іван Скрипець, Станіслав Ременюк, Юрій Хахуда не втомлюються знову і знову збиратися в дорогу,задовольняти нагальні потреби воїнів.

Щоразу, зустрічаючись із волонтерами чи спілкуючись з людьми, які кожної поїздки готують передачі, йдуть плести сітки, доставляють вантажі, усвідомлюєш, наскільки всі люди у нас мотивовані. Є одна на всіх мета: Перемога і мир, реалізація якої залежить від усіх українців, бо в кожного у цій страшній війні своя місія. Ми точно її досягнемо і матимемо одну на всіх радість, завдячуючи передусім нашим ЗСУ.

Пресслужба Носівської міської ради

Вдячність за надані фото з прифронтових місць Сергію Чайці.

 

Жителі Носівської громади не втомилися підтримувати Збройні Сили України!

 

З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави, напевно, кожен українець став волонтером. Бо в кожній родині,колективі, на кожній вулиці чи населеному пункті люди почали гуртуватися для допомоги і підтримки наших захисників. Бо кожен усвідомлює, що всі ми є і через майже 9 років війни можемо жити, працювати, зустрічати новий день в рідній Україні лише завдяки наших воїнам, їхній незламності, мужності, люті і неймовірній витривалості.

Тому жителі нашої громади не втомлюються допомагати хто чим може: коштами, власною працею, продуктами, хтось готує, хтось їде і доставляє, плете сітки,випікає, кожен окремо і всі разом працюємо на нашу спільну мету – Перемогу над окупантом.

Тому у переддень двох близьких і важливих свят для кожного українця – Дня волонтера і Дня Збройних Сил України розпочинаємо розповідати про людей нашої громади, де не втомлюються допомагати ЗСУ.

Жителі Дослідного активно згуртувалися, аби підтримувати передусім своїх земляків, які зі зброєю в руках стали на захист України. Втім для українців нема чужих захисників, а тому підтримку і допомогу вони готують туди, де найбільше її потребують. Скільки всього переробили невтомні руки жіночок з Дослідного! І кожного разу, коли надходить оголошення про потребу, кожен відкладає всі свої справи і підключаються до роботи.

Досліднянці підтримують ЗСУ коштами, збираються на конкретні потреби, а також налагодили справжнє виробництво смачних і поживних, домашніх продуктів харчування, які зроблені не лише смачно, а й з любов’ю та щирою вдячністю нашим воїнам.

Досліднянська гімназія (директор Віктор Боженко), і оселі активістів з числа жителів села стали місцями, де готують такі передачі. Зокрема, варили борщову заправку, тепер виготовляють рибні консерви, яблучний сік, вправно заливають окопні свічки. Щось зносять самі жителі, та в більшості збираються і жителі, і педагогічні працівники коштами, Дослідна станція (керівник Наталія Буняк) підтримує людей борошном та яблуками. І ось така співпраця дає надзвичайний результат, надихає самих людей, підтримує наших захисників.

Люди активно відгукуються і оперативно реагують на потреби. Випічку найчастіше готують Валентина Осадча,Наталія Огієнко, Тетяна Огієнко, Оксана Повидиш, координатор виготовлення консервів для захисників – Оксана Касьяненко, Олександр Кебкал забезпечує банками, виготовляє етикетки з теплими словами подяки кожному захиснику. Вікторія Савченко координує співпрацю з волонтерами і сама активно долучається до підготовки передач захисникам.

Для виготовлення окопних свічок було зібрано бляшанки, гофрований картон, віск, парафін, недопалки свічок. Окопні свічки можуть освітити та обігріти невелике приміщення в надзвичайних умовах, що може бути дуже важливим для наших бійців на фронті.

Вкотре українці доводять, що вони незламні і нездоланні, бо наша сила – у єдності!

Разом працюємо на перемогу і не втомлюємося підтримувати наші неймовірні Збройні Сили України!

Пресслужба Носівської міської ради

 

 
 
 
Переглядів:135