На щиті: Євген Приходько

05 січня 2024

Завершується день, який став найболючішим у цьому  новому вже році. Сьогодні наша громада прощалася ще з одним небесним Янголом – нашим юним захисником- нацгвардійцем, носівчанином, старшим солдатом Євгеном Приходьком.

 Поховання відбувалося відповідно до протоколу прощання із загиблим військовим національної Гвардії.  Дуже хвилююче, скорботно і урочисто. Юному герою –захиснику віддали шану і побратими,які прибули  до рідного міста Євгена разом з його тілом, і духовий оркестр Нацгвардії. Надзвичайно багато зібралося земляків: однокласників,  молоді,знайомих і незнайомих людей, які йшли, аби віддати останню шану Герою, подякувати йому за наш сьогоднішній день, за який він заплатив своїм юним життям.

Євгена багато людей, з усіма він знаходив спільну мову, випромінюючи навколо лише добро, світло, щирість. Він був гордістю мами, батьків, бабусі, його поважали численні знайомі і друзі, сусіди. Таким же він був і в війську: відповідальним, здібним, безмежно залюблений в Україну і свою рідну землю до останнього подиху.

 На жаль, говоримо про Женю у минулому часі. Однак його сонячна усмішка, яка дивиться на кожного з  його останнього фото,  збереже у пам’яті  теплі спогади про нашого юного земляка.

Старшого солдата Євгена Приходька поховано на кладовищі поруч з колишньою меблевою фабрикою.

 Вічна і світла пам’ять юному Герою!

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:1909