На апаратній нараді – про головне

15 січня 2024

Сьогодні за участю   заступників міського голови,старост, керівників  комунальних підприємств та  очільників структурних підрозділів міської ради  відбулася апаратна нарада  під головуванням Носівського міського голови Володимира Ігнатченка.

 На нараді  міський голова акцентував увагу присутніх на  відповідальному виконанні службових обов’язків у всіх сферах.

  • Кожен на своєму робочому місці має працювати  на  результат, позитивний результат для всієї громади, - наголосив Володимир Ігнатченко.

Керівники медичних ланок озвучили стан справ у галузі, зокрема і про співпрацю з міжнародними партнерами та всеукраїнськими благодійними фондами, які  підтримують соціальні проекти у нашій громаді.

 Саме на цьому і варто активізувати спільну роботу всіх  відділів  міської ради, аби якомога продуктивніше спрацювати над залученням  коштів та необхідного обладнання, техніки для комунальних підприємств громади.

 Наразі міська рада працює з багатьма  програмами, проектами, вивчають пропозиції та готують подання заявок. Власне,  така співпраця є пріоритетом у роботі міської ради на цей рік.

 Про роботу снігоочисної техніки, створення резерву пального, піщано -  сольової  суміші, залучення  допомоги  аграрних підприємств,  початок  другого семестру в освіті, виготовлення меморіальних дошок, які будуть встановлені на  знак пошани  загиблим воїнам-землякам.

 По кожному порушеному питання Володимир Ігнатченко дав доручення    керівникам та відповідальним працівникам міської ради.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:755