На нараді при міському голові

01 квітня 2024

Сьогодні  у залі засідань міської ради відбулася  нарада  під  головуванням міського голови Володимира Ігнатченка за участю  заступників міського голови, старост,  керівників комунальних підприємств міської ради,  структурних підрозділів органу місцевого самоврядування.

 Першочергові питання -   проведення завершення опалювального сезону  комунальних закладів,організація  весняної толоки з благоустрою та прибирання території громади, а також  вирішення нагальних питань життєдіяльності міста та сіл громади.

Зокрема, представники закладів медицини  повідомили, про участь  у прибиранні  території лікарні. Також триває ремонт у кількох палатах стаціонару, за кошти меценатів- аграріїв придбана для кухні міської лікарні плита та духовка, що тепер дасть можливість випікати хліб  для пацієнтів, які перебувають на стаціонарі. Борошном поділилився благодійний фонд. Також незабаром з’явиться у  закладі  авторефректометр, який дасть змогу  надавати якісніші послуги лікарю-офтальмологу. Також вторинна ланка одержала гуманітарної допомоги від фонду «Разом для України». Отримали лікарські засоби, витратні матеріали, окуляри, візочок, інші засоби на загальну суму понад 2 млн грн.. Їх медики використовують для забезпечення роботи усіх відділень.

 «Гаряча» пора нині у комунальників. Наведення ладу  по всьому місту,  вивезення сміття, організація  прибирання, ремонт вуличного освітлення, заміна ліхтарів,  ремонтні роботи водопровідної мережі міста тощо.

  Як завжди, активне і насичене життя в освітній галузі громади. Сьогодні всі заклади розпочали навчальний процес після весняних канікул.  Надійшла субвенція для оснащення 5-6 класів НУШ, ДЮСШ готується приймати в своїх стінах   Чернігівську  обласну гімназіаду, а також заплановані   інші змагання.

Кожному комунальному  закладу та відділу міської ради за підсумками наради були дані доручення.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:615