Триває весняна толока

02 квітня 2024

Нарешті весняна погода сприяє наведенню ладу  на городах, в обійстях, на вулицях і парках. Тому працівники  комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради активно задіяні на прибиранні міста та сіл громади.

 Безперечно, «жнива» нині в працівників КП «Носівка-Комунальник». Роботи дійсно дуже багато.  Бо громада немаленька. Треба всюди встигнути, причепурити після зими, аби наше місто і села  були чисті, охайні, впорядковані і доглянуті.

Підприємства та організації громади  долучилися до толоки на своїх прилеглих територіях

Загалом  вся територія умовно розподілена між  установами, зокрема,  найдовші та центральні вулиці. Так відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту  міської ради прибрали вул. Кобизький шлях,працівники міського ліцею №5 – вул.. Вокзальну,вул.. Мринський шлях з приміським селом Лісові Хутори розподілили всі підрозділи соціального захисту, працівники міської ради – вул. Центральна до  виїзду з міста в напрямку Козар. Відділ культури і туризму разом з працівниками бібліотеки - пройшли вул. Свято-Троїцька та Ніжинський шлях.  КП «Носівські теплові мережі» та колектив ДЮСШ навели лад  в прибережній зоні Носівочки, працівники КП «Носівка-Комунальник» та ЦДЮТ – прибирали міський парк.

Іржавецьке лісництво безкоштовно надало саджанці ялівця козачого, які були висаджені по місту.

Приємно, що долучаються до благоустрою й школярі. Так, учні міського ліцею №5 прибрали пам’ятник загиблим у роки ІІ світової війни по вул. Миру, а також могилу невідому солдату на кладовищі по вул. Пилипа Орлика.

 Пересічні громадяни також  збираються на кутках,де проживають,  організовуючи імпровізовані толоки, спільні прибирання. Результат - справді надихає.

 Носівчанин Анатолій Вихор  висадив ряд лип та ялівців вздовж кладовища по вул.Троїцька в Носівці.

Хтось облаштував невеличкий парк, впорядкував занедбану галявину, висадив  деревця  чи просто  навів  лад від сміття та чиєїсь недбалості.І завдяки кожному з нас, громада стає красивою, впорядкованою, затишною і комфортною для проживання.

Прибирання не обмежується   одним визначеним днем чи кількома днями. Тому толока триває. Долучаймося до того, щоб наша громада ставала гарною.  Бо це наш спільний дім, дякуючи нашим захисникам, ми можемо тут жити, радіти сонцю, весні, першим квітам і слухати птахів. Давайте зробимо тут  ще й чистоту. Все у наших з вами руках!

Прибирання проводяться і в селах старостинських округів громади. Про це  - в окремій публікації.А  завтра запланована толока на вулицях Привокзальна, Київська та Автоколонна в м. Носівка. Долучайтесь!

Пресслужба Носівської міської ради

 

 

Переглядів:163