В Яблунівці  провели толоку

09 квітня 2024

 

 Весна- час наведення ладу  на подвір’ях і в оселях, на городах і в садах, на вулицях, у кожному куточку села чи міста. Адже ми всі тут живемо, це наш спільний дім.  Отож підтримувати у ньому чистоту і порядок- наш спільний обов’язок. Бо ми- українці.

Днями у Яблунівці також пройшла толока. Зініціював її проведення  Богдан Татаренко. Наразі юнак разом з батьками проживає в Ніжині. Однак Яблунівка  для нього – рідна, адже тут живе його бабуся, колишній директор сільської школи Ольга Іванівна Новик.  

Жителі Яблунівки відгукнулись на таку ініціативу, дружно зібравшись на толоку. Насамперед прибрали територію біля пам’ятника загиблим воїнам – односельцям у Другій світовій війні. Випиляли та вирубали  зарослі, прибрали гілля, причепурили ділянку біля пам’ятника,  згрібали листя, білили дерева.

Приємно пройти вулицями цього степового села нашої громади: кожен двір- як писанка – доглянутий, впорядкований, купається у весняній красі.

 Звісно, за один день всю роботу не переробиш.  Ще є багато   місць, де треба попрацювати разом. Але початок добрій смправі є. Буде неодмінно продовження…

Пресслужба Носівської міської ради

 

Переглядів:136