На засіданні виконкому

11 квітня 2024

Сьогодні у залі засідань Носівської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету.

З найголовніших питань, які обговорили та  ухвалили члени виконкому -   про внесення змін до Програми  підтримки ЗСУ, зокрема,  щодо виділення коштів у сумі 320 тисяч для задоволення запиту військової частини на придбання  десяти печей «Титан», які  застосують для виготовлення лазне-пральних комплексів для наших захисників.

 А також ухвалили  рішення про підтримку створення патронатних сімей на території громади та їх фінансування з міського бюджету.

Прийняте рішення про надання дозволу на передачу продуктів харчування з матеріального резерву КНП «Носівська міська лікарня імені Ф.Я. Примака».

Підтримали  надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування відносно двох діток, зареєстрованих на території нашої громади.

Ухвалили рішення про створення спеціалізованих служб цивільного захисту Носівської су бланки Ніжинської районної ланки територіальної підсистеми  єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області.

 Серед питань порядку денного – і виділення коштів з міського бюджету для надання соціальної підтримки жителям Носівської міської ради. Це, зокрема, бійці, які потребують реабілітації або іншого лікування після отриманих поранень, родини загиблих та зниклих безвісти.

 Також в рамках  реалізації Програми підтримки родин загиблих, були виділені кошти в сумі 10 тисяч гривень як компенсація з міського бюджету частини  суми  за встановлений пам’ятник загиблому військовослужбовцю - жителю Носівки.

Були також розглянуті інші важливі питання забезпечення життєдіяльності нашої громади.

Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:360