Простір, дружній до дитини

15 квітня 2024

 Саме такий,  острівець релаксу, затишку і краси відкрили днями в міському ліцеї №1.

 Ця приємна подія стала можливою завдяки  співпраці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради, дирекції ліцею  зі швейцарським  фондом Terre des hommes, який прагне внести значущі та тривалі зміни в життя дітей та молоді, особливо тих, хто найбільше піддається ризику.

Простір, дружній до дитини, відкриває можливість спілкування один з одним, проводити разом час, психологічно розвантажитись, отримати нові навички комунікації і взаємодії та дізнатись багато нового.

В рамках реалізації  проекту «Підготовка шкіл до соціальної згуртованості» минулої п’ятниці відбулося відкриття у нашому  першому ліцеї.  

Минуло кілька місяців, з моменту першої зустрічі з представниками фонду, які висловили свою готовність профінансувати ремонт  приміщення для простору, придбали меблі, ІТ обладнання, настільні ігри, канцелярію, спортивний інвентар та інші необхідні матеріали. На всі ці потреби меценати витратили 300 тисяч грн.

Під час відкриття простору за участю всіх причетних,  відбулися заходи для дітей, проведені фасилітаторами, що пройшли навчання від Tdh.

 Пресслужба Носівської міської ради

Переглядів:154