Діти України  мріють  жити без війни

18 квітня 2024

Дітки з особливими потребами нашої громади стали учасниками  міжнародного конкурсу малюнків "Дитячі мрії про майбутнє без війни"

Цей проект надзвичайно актуальний саме зараз, під час війни. Ми всі проходимо процес самоусвідомлення в нових реаліях і шукаємо можливості самореалізації, тому залучення молоді до творчої діяльності у такий спосіб відкрило нові горизонти.

Мета конкурсу – почути думки новітнього покоління не лише в Україні, а й в світі, відкрити юні таланти, створити патріотично-позитивне мислення на фоні широкомасштабної російської збройної агресії проти України. Реалізація європейських цінностей, питання інклюзії, привернення уваги до дітей з особливими потребами громадськості та засобів масової інформації в Україні та світі послугувало важливими чинниками в реалізації даного проекту.

Конкурс проходить за підтримки Інституту дизайну та реклами НАКККіМ, Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв, ГО «Геополітичний альянс жінок», БФ «Мрію жити», БФ «Я майбутнє України», БФ «Голоси дітей», ТОВ «Видавничий центр «Академія».

У конкурсі взяли участь близько 150 учасників з Канади, Німеччини, Польщі та з усіх регіонів України: від Донбасу до Закарпаття.

 Особливі дітки нашої громади також долучилися зі своїми роботами до конкурсу і отримали перемоги, стали лауреатами. Щиро радіємо за кожну дитину та її досягнення!

1 місце - Єлизавета Устимчик,

2 місце Емілія Зайцева, Аріна Яковенко.

Півфіналістом став: Кирило Коровай,  

Дипломи учасників одержали Вероніка  Приходько та Софія Оксимець. 

Допомогу на шляху до таких результатів діткам надала психолог КЗ «Центр надання соціальних послуг» Носівської міської ради Марина Зайцева.

 Пресслужба Носівської міської ради

 

 
Переглядів:151