16 травня 2014

Вручення листа Подяки носівському військовослужбовцю

У цей важкий для держави час серця тисяч наших військовослужбовців б’ються в унісон із серцями мільйонів патріотів України, готових поряд стати на захист свободи, демократії та незалежності нашої держави.

Ніхто з нас певно, не міг подумати, що найголовніший іспит доведеться складати на 23-му році нашої незалежності. У той час, коли наша Батьківщина, як ніколи потребує спокою та стабілізації ситуації, ми отримали небажаних озброєних гостей у нашому спільному домі — Україні.

Командування військової частини В1688 Чернігівської області вручило лист Подяки громадянину міста Носівки Прокопцю Володимиру Олексійовичу. За час служби в цій частині він зарекомендував себе дисциплінованим і працьовитим воїном, сумлінно і чесно виконуючим свій священний обов’язок.

Міський голова Пугач І.І. висловив подяку молодому солдату за його самовіддану працю, вміле виконання бойових завдань та зразкову військову дисципліну. На засідання виконавчого комітету буде розглядатись питання щодо нагородження солдата Почесною грамотою та надання премії.

Переглядів:313