20 травня 2014

Проведена депутатська спартакіада

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України 16 травня у Чернігові на стадіоні ім. Ю.О.Гагаріна була проведена IV обласна літня Спартакіада депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, присвячена 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Розпочався спортивний захід маршем-парадом 22 команд-учасниць на чолі з майстром спорту, заслуженим тренером України, суддею міжнародної категорії Петром Лобосом.

Після підняття Державного прапора України переможцем минулорічної ІII обласної Спартакіади депутатів – збірною командою Ріпкинської районної ради, стартували спортивні змагання з настільного тенісу, шахів, шашок, волейболу та міні-футболу.

В захоплюючій боротьбі перемогу здобула збірна команди Срібнянського району. Гідну конкуренцію переможцю змагань склали команди Ніжинського та Борзнянського районів, які за кількістю набраних очок завоювали відповідно друге та третє місця. Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та кубки.

Переглядів:306