30 травня 2014

Проведено чергове засідання виконкому міськради

У четвер, 29 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Головним питанням порядку денного виконкому було питання «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Виконавчим комітетом встановлено нові тарифи на послуги з перевезення пасажирів, які надають автоперевізники, зокрема тариф на перевезення пасажирів в автобусі (мікроавтобусі) становить 2,50 грн., тариф на перевезення дітей шкільного віку під час навчально-виховного процесу - 1,00 грн.

Передумовою для прийняття такого рішення було довготривале вивчення ситуації, щодо факторів, які вплинули на розрахунок вартості послуг. Так, основною причиною зростання ціни стало підвищення рівня мінімальної заробітної плати, зміна ціни на паливно-мастильні матеріали, запчастини, технічне обслуговування та ремонт.

Виконкомом міськради було прийнято ряд рішень, які стосувалися впорядкування адресних реквізитів, надання дозволу на реконструкцію нежитлової будівлі, надання дозволу на видалення дерев, надання дозволу на будівництво церкви про вул.Котовського, нагородження Почесними грамотами міської ради.

На цьому засідання виконавчого комітету завершило свою роботу.

Переглядів:348