18 червня 2014

Нагородження Носівської міської ради за зайняте призове місце в обласному конкурсі на кращу сільську та міську раду

17 червня в залі засідань Чернігівської обласної ради відбулася двадцята сесія обласної ради шостого скликання.Відкриваючи пленарне засідання, голова обласної ради Микола Звєрєв попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблих військових, які віддали своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави на сході України, в числі яких і наш земляк, капітан 13-го Чернігівського батальйону територіальної оборони Олексій Коновалов, який 12 червня трагічно загинув у зоні антитерористичної операції, хвилиною мовчання.

Також до початку розгляду питань порядку денного сесії, Микола Звєрєв нагородив переможців обласного конкурсу на кращу сільську, селищну і міську раду краю, що проводиться за ініціативи обласної ради в рамках Програми розвитку місцевого самоврядування в Чернігівській області на 2013-2015 роки. Зазначимо, що в переможний фінал у трьох номінаціях вийшло 9 базових рад. Серед них призове місце зайняла і Носівська міська рада.

За підсумками роботи у 2013 році лауреатами стали: в І категорії (сільська рада з кількістю населення до 1000 жителів): за зайняте 1 місце – Дорогинська сільська рада Ічнянського району, за 2 місце – Савинська сільська рада Срібнянського і за 3 місце – Спаська сільрада Сосницького районів. В ІІ категорії (сільська, селищна, міська рада з кількістю населення понад 1000 жителів) нагороди відповідно до зайнятих місць отримали: Бахмацька сільська рада Бахмацького району, Новобасанська сільська рада Бобровицького та Анисівська сільська рада Чернігівського районів.

В ІІІ категорії (селищна, міська рада, що є адміністративним центром району) нагороджено відповідно: Семенівську, Носівську і Городнянську міські ради. Кожному з керівників вищезгаданих територіальних громад Микола Звєрєв вручив дипломи переможців. Очолювані ними ради також отримають за перемогу призові грошові фонди на втілення власних соціальних проектів.

А далі депутати обласної ради доповнили та затвердили порядок денний і часовий регламент сесії та приступили до обговорення і прийняття відповідних рішень.

Переглядів:314